Despre noi

Despre noi

Ne bucurăm că ai ajuns până aici, asta înseamnă că doreşti să ne cunoşti.

Noi suntem Magda şi Mihai, împreună din 2013 suntem echipa MM Studio Art, din Ploieşti şi nu doar atât. Ne place să surprindem momentele deosebite din viaţa oamenilor şi să le fim alături în momente cheie ale vieţii, precum nuntă sau botez. Cu fiecare eveniment încercăm să ne autodepăşim şi să surprindem cele mai frumoase momente din timpul evenimentului, care ulterior vor deveni amintiri pe veci ale celor mai emoţionate şi frumoase zile din viaţa unui om.

Adorăm să surprindem cu ajutorul camerei, emoţii, dragoste şi fericire. Punem mult suflet în tot ce facem, de aceea înainte de fiecare eveniment dorim să îi cunoaştem şi să ne cunoască cei a căror eveniment urmează să-l surprindem. Doar aşa credem că putem stabili o relaţie frumoasă şi destinsă, motiv pentru care cu cei mai mulţi rămânem prieteni după terminarea evenimentului.

În afară de fotografia şi videografia de eveniment, din 2016 am pus bazele unui studio foto în Ploieşti în care protagoniştii principali sunt copiii. În fiecare anotimp realizăm sesiuni foto în studio cu decoruri tematice de sezon.... şi ce ne mai distrăm cu ei

Şi asta nu este tot, suntem pasionaţi şi de grafică publicitară, oferind servicii de machetare albume, logo-uri, cărţi de vizită, flayer, afişe etc.

Dacă doreşti să ne cunoşti mai bine ne poţi contacta cu ajutorul formularului de contact sau ne poţi suna la tel. 0720053346.

Cu drag,

Magda și Mihai

Ce spun clientii nostri